Våre tenester

TENESTER

Rask hjelp,uansett kjøretøy

Vi tilbyr rask veghjelp til alle slag køyretøy. Vi hjelper deg uansett årsak og kvar du måtte befinne deg, enten du er ute på vegen eller heime på din bustadsadresse.

Med eit stadig voksande nettverk og høg markedsandel i vårt dekningsområde tilbyr vi alle typar bergingstenester, både for personbil og tunge kjøretøy.
Høg servicegrad og det beste av mannskap og utstyr tilgjengelig, gjer at vi får deg videre på vegen.

Førde Bilberging er ditt pålitelege val for bilbergingstenester i Sunnfjord kommune. Me spesialiserer oss på å tilby effektiv berging av både lett og tungtransport, og det erfarne teamet vårt står alltid klare til å hjelpe.

Enten du er ein privatbilist, lastebilsjåfør eller bedriftseigar, kan du stole på Førde Bilberging for rask og påliteleg assistanse. Dei erfarne sjåførane våre og moderne bergingsutstyr sikrar ein trygg og skånsam behandling av køyretøyet ditt. Vi kan hjelpe deg med blant anna: 

• Lett bilberging
• Tung bilberging
• Transport & Frakt
• Båtberging / heving
• Kranbil & montering
• Leigebil & verkstad
• Trafikksikring & Bufferbil

Me forstår at uhell og problem på vegen kan oppstå når som helst og kor som helst. Derfor er tenestene våre tilgjengelege døgnet rundt, sju dagar i veka. Uansett om du treng berging etter ei ulukke, motorstopp eller anna uforutsett, er Førde Bilberging berre eit telefonsamtale unna.

Me er stolte av å tena lokalsamfunnet i Sunnfjord med dedikasjon og profesjonalitet. Med Førde Bilberging kan du vere trygg på at køyretøyet ditt blir handsama med forsiktighet, og at du får rask og påliteleg hjelp når du treng det mest.

Treng du hjelp?
Gjer følgande

Steg 1: Kontakt oss

Er uhellet ute, eller du treng hjelp kan du kontakte oss, når som helst. 

Steg 3: Avtale tidspunkt

Du kan også avtale tidspunkt for når du ønsker at vi skal komme.

Steg 2: Oppgi navn 

Oppgi gjerne også forsikringsselskap og kva du treng hjelp til.

Step 4: Vi kjem

Vi stiller med riktig utstyr på oppgitt tid- og stad, klar til å hjelpe deg. 

Når uhellet er ute

Kontakt oss på
Førde Bilberging AS