VÅRE TENESTER

Førde Bilberging AS er din hjelpestasjon for Falck Redning, Viking Redningstjeneste og NAF/SOS International. Vi tilbyr bilhjelp til private og næringsliv.

På tyngre kjøretøy har vi utstyr til alle typar berging og skadeavgrensing, samt transport. Våre tungbergarar brukast i et stort geografisk område frå fjord til fjell.

Har du havarert båt kan tida di vere dyrebar. Vi har utstyr for å berge både småbåtar, større fritidsbåtar og brygger. Vi kan raskt stille opp der du treng oss

Vi har eit stadig voksande nettverk og høg markedsandel i vårt dekningsområde for tunge kjøretøy. Høg servicegrad, og det beste av mannskap og utstyr tilgjengelig, gjer at vi får deg videre på vegen.

Vi har leigebilar for våre kundar, dersom du treng ein bil medan din eigen er på verkstad.  Kontakt oss for informasjon, tilgjengelege bilar og prisar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa